Top 9 redenen waarom uw bedrijf een verzekering nodig heeft

Het runnen van een bedrijf brengt inherente risico’s met zich mee: een werknemer kan tijdens het werk gewond raken; een natuurramp kan eigendom vernietigen; of een klant kan een rechtszaak aanspannen wegens een contractbreuk.Om die en andere redenen is het belangrijk om uw bedrijfsmiddelen, zowel zakelijk als persoonlijk, te beschermen. Een van de beste manieren om dat te doen, is ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf voldoende verzekerd zijn.Hier zijn tien belangrijke redenen waarom uw bedrijf een verzekering nodig heeft.

1. Het is de wet

Volgens de SBA vereist de wet dat bedrijven met werknemers bepaalde soorten verzekeringen aanbieden: werknemersvergoeding, werkloosheid en invaliditeit, afhankelijk van de staat waar het bedrijf is gevestigd.Het niet naleven van wettelijk verplichte dekking kan leiden tot boetes, civielrechtelijke of strafrechtelijke sancties, uitsluiting van openbare aanbestedingen en bevelen om te stoppen en af te zien – dit alles kan u veel meer kosten dan de prijs van een verzekeringspolis.

2. Je zou kunnen worden aangeklaagd

We leven in een litigieuze samenleving. In het geval van een rechtszaak of claim, zonder verzekering, kan uw bedrijf failliet gaan. Een ongeluk. Eén gebroken contract. Een ontevreden medewerker, en het is voorbij. Zelfs als je de reeks wint, kun je failliet gaan vanwege de kosten van juridische verdediging.In plaats van je zorgen te maken over wat er zou kunnen gebeuren, kan aansprakelijkheidsverzekering je gemoedsrust geven, waardoor je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: een succesvol bedrijf leiden.Findlaw heeft een lijst met calamiteiten die, als ze zich voordoen, kunnen leiden tot een rechtszaak. Sommige zijn humoristisch, maar ze zijn allemaal het bekijken waard.

3. Houdt uw bedrijf operationeel

Wat gebeurt er met uw bedrijf in het geval van een natuurramp, zoals een aardbeving of overstroming? P & C-verzekering dekt verlies van eigendom – gebouwen, apparatuur, enz. – maar hoe zit het met het geld dat u verliest tijdens de periode dat uw bedrijf gesloten is?Dat is waar de verzekering voor bedrijfseigenaren (ook bekend als BOP) een cruciale rol speelt. Het kan een bedrijf helpen een ernstige ramp te overleven door het te beschermen tegen inkomensverlies.De manier waarop het werkt, is dat de verzekeraar u de inkomsten betaalt die uw bedrijf zou hebben verdiend terwijl het buiten bedrijf was (ervan uitgaande dat dit te wijten is aan een gedekt verlies). BOP compenseert ook normale bedrijfskosten (bijv. Huur en nutsvoorzieningen) die u anders gedurende die tijd zou hebben gemaakt.Sommige bedrijven kiezen er niet alleen voor om gederfde inkomsten te verzekeren, maar bieden ook bescherming om werknemers tot 12 maanden te betalen.

4. Laat je er geloofwaardig uitzien

Hier is een reden waar u misschien nog niet aan gedacht hebt: een verzekering maakt uw bedrijf geloofwaardig.Zakelijke verzekeringen tonen uw potentiële klanten en klanten dat u een veilige gok bent. Als er iets misgaat met het werk dat je voor hen doet, kun je dit compenseren.

 

 

Dat is de reden waarom thuisbedrijven bedrijven de verklaring “gelicentieerd, gebonden en verzekerd” dragen op hun vrachtwagens en bewegwijzering. Het bouwt vertrouwen, de munteenheid van een moderne economie.

5. Beschermt uw werknemers

Uw meest waardevolle bezit is niet de producten of diensten die u aanbiedt, de apparatuur waar u zoveel aandacht aan besteedt of zelfs het merk waar u jarenlang moeite mee heeft gehad om te bouwen. Nee, uw meest waardevolle bezit zijn uw werknemers, en het loont om hen te beschermen in geval van een ongeval.De wet vereist dat je werknemers comp draagt, maar je moet ook overwegen om dekking voor gehandicapten aan te bieden, zelfs als je je werknemers een deel van de kosten moet in rekening brengen.Overigens is het beschermen van de belangen van uw werknemers ook een goede manier om die van u te beschermen – tegen rechtszaken of aansprakelijkheidsclaims.

6. Bewaakt menselijke activa

Als eigenaar moet u het bedrijf draaiende houden. Maar wat gebeurt er als u stopt met “rennen” vanwege een hartaanval, ernstig ongeval of een andere ongelukkige omstandigheid waardoor u weken, maanden of zelfs jaren uit beeld raakt?De levens- en invaliditeitsverzekering van het bedrijf biedt betalingen om het verlies aan inkomsten dat u genereert te dekken. In het geval van uw overlijden of handicap, biedt het geld voor de aankoop van uw rente onder een koop-verkoopovereenkomst.U kunt ook dergelijke polissen kopen – de zogenaamde ‘key man’- of’ key person’-verzekering – om de handicap of het overlijden van een gewaardeerde werknemer te dekken.

7. Helpt medewerkers aan te trekken en te behouden

Verzekeren gaat niet alleen over het beschermen van uw bedrijf in “doem en somber” scenario’s. Het kan het positieve voordeel hebben dat het gekwalificeerde werknemers aantrekt en behoudt.Naast het salaris zoeken werkzoekenden naar uitkeringspakketten met levens-, gezondheids-, invaliditeits- en langdurige zorgverzekeringen. Als u deze voordelen niet biedt, kunt u een goede werknemer verliezen aan een bedrijf dat dat wel doet.

8. Contracten kunnen dit vereisen

Als het gaat om contracten en verzekeringen, spelen verschillende variabelen een rol:

  • Als u uw zakelijke faciliteit huurt of leaset, moet u mogelijk een verzekering hebben, aangezien de polis van de verhuurder deze mogelijk niet dekt.
  • Als u geld leent om gebouwen, apparatuur of operaties te financieren, bevat de leningsovereenkomst waarschijnlijk een verzekeringsplicht.
  • Contracten van klanten kunnen specificeren dat u een verzekering bij zich heeft voor het geval dingen niet gaan zoals gepland.
  • Voeg taal toe over freelancers die het nodig hebben en het niet beseffen totdat ze een baan krijgen en dan de baan verliezen omdat ze geen verzekering hebben.

9. Omdat je de toekomst niet kunt voorspellen

Geen enkele ondernemer heeft een kristallen bol verstopt in een kast die kan voorspellen wat er in de toekomst zou kunnen gebeuren. Het zou uitstekend zijn als natuurrampen, verwondingen tijdens het werk of rechtszaken nooit hebben plaatsgevonden, maar niemand kan garanderen dat dergelijke dingen niet zullen gebeuren. Alleen daarom al is het beste om verzekerd te zijn.Met de juiste zakelijke verzekering kunnen eigenaren van kleine bedrijven gemoedsrust bereiken en hun aandacht richten op wat ze het beste doen – jarenlang een productief, winstgevend en persoonlijk lonend bedrijf runnen.

Zoekt u momenteel naar een aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf? U kunt online diverse aansprakelijkheidsverzekering premie vergelijken zodat u binnen de kortste keren een aansprakelijkheidsverzekering zzp afgesloten heeft.