Tips Voor Het Verlaten Van Uw Auto Op Lang Parkeren Op Schiphol Airport

Gaat u op zakenreis, op vakantie of op familiebezoek in het hele land? U moet voorbereid zijn om uw auto achter te laten in een lange termijn parkeerplaats op Schiphol Airport terwijl u weg bent. Een zorg bij vliegreizen is dat je je auto achterlaat terwijl je weg bent vanwege de risico’s voor je auto. Bij Schiphol parking zijn we trots op het aanbieden van een veilige faciliteit om uw voertuig te parkeren. Om ervoor te zorgen dat uw terugkeer aangenaam is, worden hieronder enkele dingen aanbevolen die u moet doen voordat u uw auto in de parkeergarage achterlaat.

Verwijder Uw Waardevolle Spullen

Hoewel we veilige parkeerplaatsen op Schiphol Airport bieden om uw auto te verlaten, is het gebruikelijk om alle verleidingen uit uw voertuig te verwijderen. Ga door uw voertuig en pak waardevolle spullen, zoals cd’s, telefoonladers, gps-apparaten, sieraden en kleingeld. Haal ze uit uw auto of houd ze uit het zicht door ze in het dashboardkastje te plaatsen.

Ruim Uw Voertuig Op

Voordat u vertrekt voor uw reis, moet u alle afval in uw voertuig verwijderen om te voorkomen dat u terugkeert naar een auto met een vieze geur. Als je het schoonmaakt voorafgaand aan je reis, kun je ook minder doen als je terugkomt.

Investeer In Een Zonnescherm

Om het interieur van uw auto koel te houden terwijl u weg bent, wordt het aanbevolen om in een zonnescherm te investeren. Het beschermt uw stoelen en elektronische systemen tegen schade door overmatige blootstelling aan de zon.

Vul Je Banden

Omdat stilstaande banden na verloop van tijd afvlakken, is het een goed idee om uw banden te vullen voordat u uw auto op onze parkeergarage op Schiphol Airport achterlaat. Op deze manier kan uw voertuig veilig worden bestuurd zodra u terug op de luchthaven aankomt.

Vul Uw Tank Af

Als u uw auto voor langere tijd verlaat, is het raadzaam om uw tank te vullen. Een volle tank gas vermindert de kans op condensvorming en voorkomt dat afdichtingen uitdrogen.

Zorg Ervoor Dat Alles Is Uitgeschakeld En Gesloten

Zorg ervoor dat alle lichten zijn uitgeschakeld, inclusief binnenverlichting, lichtkoepels en koplampen, en controleer of uw ramen en deuren volledig zijn gesloten.

U kunt uw auto ook bij andere garages rondom Schiphol achterlaten. U kunt het vergelijken van parkeerplaatsen bij Schiphol online doen en zien welke garages er allemaal te vinden zijn. U kunt bij Schiphol goedkoop parkeren als u een beetje langer rondkijkt.